Win een reis naar Cyprus, Spanje of Griekenland

We vonden het fijn dat u bij ons op de beurs bent geweest. De aanmeldingen waren zoveel, dat we nog niet iedereen persoonlijk hebben kunnen spreken, maar hier wordt hard aan gewerkt. 

Helaas heeft u het juiste aantal hartjes niet geraden. Maar… 

Wij laten u natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. U kunt zich aanmelden voor de webinarreeks: hoe koop ik een huis in in het buitenland? Morgenavond om 19:30 is de eerste. In een halfuur tijd vertellen we u alle fijne kneepjes van het vak. Meldt u hieronder aan. Tot morgen!

Mocht u niet kunnen? Meldt u dan toch aan, dan sturen wij u het webinar toe. 

Hoe koop ik een huis in het buitenland

Waar moet je op letten bij het kopen van een huis in het buitenland? Er zijn veel ins en outs waarbij we je meenemen. Hoe zorg je ervoor dat je met betrouwbare mensen werkt? 

We lopen stap voor stap door het proces heen en maken u bewust van de potentiële valkuilen die er kunnen zijn.

3 mei 19:30

 

Hoe waardeer je een huis?

Wat is de echte waarde? Welke wijken zijn nu juist goed of juist niet. Is deze prijs wel realistisch? We nemen je mee in hoe je de juiste stappen zet zodat je zeker weet dat je waar krijgt voor je geld. 

11 mei 19:30

Fiscaliteiten in het buitenland

De regels in het buitenland zijn anders. We nemen je mee in welke stappen er ander zijn en waar je op moet letten. Zo krijg je geen onverwachte belastingaanslagen, maar kun je meteen genieten van jouw droomhuis.

17 mei 19:30

Welke verkoopstrategieën worden op jou toegepast?

De gladde praatjes kennen we allemaal, maar er zijn ook ongemerkte technieken die ervoor zorgen dat jij misschien niet het huis krijgt die bij je past. We nemen je mee in welke technieken er gebruikt worden en nog belangrijker: hoe je kunt voorkomen dat je er niet in trapt. 

25 mei 19:30