Over ons

Welkom bij Moon Estates

Een aantal jaar terug kwam ik, Pieter Leeflang, oprichter en eigenaar van Moon Estates op Cyprus. Met verbazing keek ik naar de prijsverschillen van de huizen in vergelijking met Nederland. Hier kwam de passie om andere mensen de kracht van buitenlandse huizen te laten zien. 

Met de Nederlandse identiteit zij wij bekend met de obstakels van de huizenmarkt. Wij geven u graag persoonlijk advies in het gehele (aankoop)proces. Het maakt niet uit of deze aankoop voor verhuur, privégebruik of een combinatie hiervan is. Daarnaast is met de stijging in de woningmarkt uw geld een investering voor de lange termijn.  Prijzen beginnen vanaf ca.   € 59.000.

Wekelijks verwelkomen onze experts tientallen mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis. Heeft u interesse? Door ons ruime aanbod willen wij eerst me u in gesprek. Wat zijn uw wensen en behoeftes en waarbij kunnen wij u echt helpen. Op basis daarvan kiezen wij een aantal properties. 

Wij geloven erin dat u vervolgens eerst een huis moet zien voordat u een keuze kunt maken. Hierom nodigen wij u graag uit op locatie. Teams staan klaar om u op te halen van het vliegveld zodat u ter plekke de woningen met eigen ogen kunt bekijken. U neemt ervaringen en herinneringen mee naar huis. Op het moment dat u eraan toe bent beslist u zelf of er een huis is die bij u past.

Vervolgens zijn we er voor u, om u te begeleiden en te ondersteunen in het financiële en juridische plaatje. Elk proces is uniek en daarbij helpen wij u graag. 

Benieuwd naar onze werkwijze? We gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen. 

Huizen verkocht
0 +
Gemiddeld cijfer van klanten
0
Listed Properties
0 +

Waar wij voor staan:

Neem uw tijd

We geven de tijd die u nodig hebt om de juiste keuze te maken die bij u past. Geen gehaast, maar op uw tijd, uw keuze.

Altijd up-to-date

Wij streven er altijd naar om voorop te blijven lopen met informatie van nieuwe en opkomende projecten tegen de beste voorwaarden.

Eerlijkheid en professionaliteit

We streven er naar om jou altijd een eerlijk, en professioneel advies te geven.

Samenwerken

Doordat we met de klant samenwerken komen we samen tot de juiste oplossing, plek en keuze. ​

Loyaliteit

Als adviesteam blijven we loyaal en toegewijd aan onze klanten voor, tijdens en na de verkoop.

Blije klanten is prioriteit 1

Het draait erom dat u blij bent met uw huis. Wij willen blije klanten die van het begin tot aan het einde goed geholpen worden.