FAQ

Meest gestelde vragen

Moon Estates heeft een lijst bijgehouden met veelgestelde vragen. We hopen dat uw vragen beantwoorden zullen worden. Als dat niet het geval is kunt u contact met ons opnemen via info@moon-estates.nl.

Door onze werkwijze hebben wij honderden huizen tot onze beschikking. Dit kost veel tijd om allemaal online te zetten en bij te houden. Doordat wij tijdens het eerste contactmoment horen wat uw wensen zijn, kunnen wij u de juiste potentiële huizen laten zien en zijn de huizen op de site een indicatie. 

Via het contactformulier kunt u onze gratis brochure opvragen met tientallen huizen er in. Daar staat alle hoofd-informatie. Heeft u daarna nog vragen? Mail dan naar info@moon-estates.nl of bel naar +31 (0)85 00 41 699

Tijdens onze wintertijd is het in Turkije en Spanje 2 uur later. Tijdens onze zomertijd is het in Turkije en Spanje 1 uur later.

Tijdens onze zomertijd is het In heel Cyprus 1 uur later. Tijdens onze wintertijd is het verschil met Noord-Cyprus 2 uur.

In Noord-Cyprus wordt er voornamelijk Turks en Engels gesproken, in Zuid-Cyprus Grieks. 

In Spanje  spreken de lokale mensen vooral Spaans en Engels.

Onze medewerkers hebben veel ervaring in het verkopen van huizen. Zij kunnen met u meekijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk beslist u of u er klaar voor bent. Een ding is zeker: u hoeft geen overhaaste beslissing te maken.

Noord-Cyprus is een van de meest veilige landen ter wereld. De criminaliteit ligt hier erg laag en de lokale mensen zijn kenmerkend voor behulpzaam en gastvrij.