Vind woningen tussen de €90.000 en €4.000.000
Huizen verkocht
0 +
Gemiddeld cijfer van klanten
0
Genoteerde panden
0 +

Vastgoed in Noord-Cyprus: ervaar rendementen van wel 15%

Waarom investeren in Noord-Cyprus?

Moon-Estate-stuur-mail

Krijg persoonlijk advies

Moon Estates Amsterdam

+31 6 34018095

Project: Habitat
Plaats: Noord Cyprus

De vastgoedprijzen in Noord-Cyprus stijgen gestaag, in drie jaar tijd zijn de appartementenprijzen per vierkante meter met 67% gestegen. Deze stijging wordt voornamelijk gedreven door de grote vraag naar vastgoed in de regio. Investeerders van over de hele wereld tonen veel interesse in Noord-Cyprus vanwege zijn aantrekkelijke kenmerken.

Noord-Cyprus biedt aantrekkelijke huurrendementen, wat betekent dat investeerders een goed rendement kunnen verwachten door hun woning te verhuren. Met een bloeiende toeristenindustrie is er een constante vraag naar kortetermijnverhuur vanwege de gestage stroom toeristen. Daarnaast zoeken veel expats en studenten naar langetermijnverhuur, waardoor Noord-Cyprus een ideale bestemming is om te investeren in huurwoningen.

In Noord-Cyprus heerst een gunstig belastingregime voor buitenlandse investeerders. Dit omvat onder meer lage belastingtarieven en diverse belastingvoordelen, waardoor het aantrekkelijk is voor investeerders die vastgoed willen kopen en verhuren.

Noord-Cyprus groeit in populariteit als toeristische bestemming, wat gunstig is voor vastgoedinvesteerders. Met zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en adembenemende landschappen is het geen verrassing dat toeristen de regio steeds vaker bezoeken. Deze toenemende toeristenstroom resulteert in een grote vraag naar huuraccommodaties, waardoor Noord-Cyprus een uitstekende investeringsmogelijkheid biedt.

Ontvang de gratis brochure

Direct bellen?

Wanneer u direct één van onze vastgoedadviseurs wil spreken kunt u 7 dagen per week contact opnemen voor vria: +31 6 40748246

Projecten beschikbaar in Noord-Cyprus

Noord-Cyprus

Elysium

Elysium 2, gelegen in Otjuken, Noord-Cyprus, biedt een moderne en luxueuze woonervaring op slechts 600 meter van de Middellandse Zee. Dit project combineert een unieke locatie met hoogwaardige architectuur en wordt in 2026 opgeleverd. Het complex bestaat uit diverse woningtypes, waaronder studio’s en appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, evenals commerciële ruimtes.

Bekijk project
Noord-Cyprus

Dolce Mare

Gelegen in het schilderachtige Tatlısu, biedt Dolce Mare directe toegang tot een privéstrand en adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Tatlısu staat bekend om zijn serene omgeving, kristalhelder water en groene landschappen, waardoor het de perfecte plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Bekijk project
Noord-Cyprus

Aphrodite Park Residence

Op slechts 400 meter van de zee, in het betoverende stadje Gaziveren, Noord-Cyprus, presenteert Aphrodite Park Residence een collectie woningen die ontworpen zijn om in harmonie te zijn met de schoonheid van de natuur. Met een reeks luxe woningtypen, een breed scala aan faciliteiten en uitstekende investeringsmogelijkheden biedt Aphrodite Park Residence de perfecte kans om een rustig kustleven te omarmen.

Bekijk project
Noord-Cyprus

Dolce Vita

Dolce Vita biedt niet alleen een serene en luxe levensstijl, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Met moderne faciliteiten en comfortabele woonruimtes, is het ideaal voor zowel bewoners als investeerders.

Bekijk project
Project

Habitat

Op slechts 250 meter van de zee, in het betoverende stadje Küçükerenköy, Noord-Cyprus, presenteert Habitat een collectie woningen die ontworpen zijn om in harmonie te zijn met de schoonheid van de natuur. Habitat is gelegen in het charmante stadje Esentepe. Met moderne voorzieningen en comfortabele woonruimtes, biedt Habitat een kans voor zowel bewoners als investeerders.

Bekijk project

Kom in contact

Plan nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek, en kom in contact met Simone Leeflang.